X Wall Specificaties

Wat maakt X Wall zo uniek

Er bestaan al langere tijd vaste scheidingswanden, maar de door X Wall ontwikkelde scheidingswand is uniek. X Wall is niet alleen goedkoop in aanschaf maar ook nog eens heel compact, gemakkelijk op te bergen en een hoge isolatiewaarde. Tevens kan de wand zo opgesteld worden dat de ethyleen die voorheen werd opgesloten in de vrachtwagen, nu in beide compartimenten kan worden afgevoerd.

X Wall is een geïsoleerde flexibele scheidingswand die wordt gebruikt om in een trailer, oplegger of vrachtwagen de temperatuur te scheiden. Dit maakt het mogeliijk om twee productgroepen zoals koel, diepvries of non-food producten met een verschillende temperatuur gezamenlijk te vervoeren. Deze oplossing biedt een grote flexibiliteit in het belading van uw trailer.

Hoge isolatiekwaliteit
X WAll heeft een hoge isolatiekwaliteit en is zowel voor distributie- als internationaal vervoer in te zetten. X Wall wordt dan ook al veel gebruikt door nationale en internationale distributeurs en transporteurs.

Unieke afdichting met vrachtwagenwand
X Wall heeft overmaatse afsluitranden die zorgen voor een goede aansluiting met het dak en de zijwanden uw oplegger.

Makkelijk op te bouwen en op te bergen
De X Wall is opgebouwd uit flexibele materialen waardoor deze makkelijk opvouwbaar is. (Standaard stang die een transporteur normaal gesproken ook in zijn auto heeft liggen). De XWall kan in zijn geheel worden bewaard in een extra bij te leveren bijpassende en sterke draagtas.